Aanbod

VOORSCHOTEN, Haagwijk 6,

Te koop € 1.485.000,=  Villa
227 m24 Slaapkamers1 Garage Print this page

Haagwijk 6 Voorschoten,

Vrijstaande villa aan vaarwater met eigen ligplaats

Modern vormgegeven vrijstaande villa uit 2016 op een perceel van 890 m2 met eigen ligplaats in open verbinding met de Vliet (vaarwater). Deze hypermoderne villa heeft een woonoppervlak van 227 m2 en is geheel geïsoleerd conform de meest moderne maatstaven. Onder meer is het geheel voorzien van 3-voudig glas, een hybride verwarmingssysteem (warmtepomp en zonnepanelen) en heeft derhalve een maandelijkse energienota van circa 75,-.

Haagwijk is een geheel nieuw vormgegeven laan op Landgoed Duivenvoorde, in de groene corridor tussen Voorschoten en Leidschendam. Hier zijn recent acht vrijstaande villa’s met veel tussenliggend groen en privacy gerealiseerd. Aan het einde van deze laan wordt nog een kleinschalig appartementencomplex gebouwd met 11 appartementen in het hogere prijssegment.

Indeling:
Parkeerruimte op het voorterrein voor minimaal vier auto’s. Entree, ruime en lichte hal met luxe toilet, meterkast en garderoberuimte. Deur naar de kelder van ruim 20m2 met stahoogte.
Speels vormgegeven woonvertrekken bestaande uit een zitkamer en een separate eetkamer, een afgeschermde werkhoek en loungegedeelte. Veel glas met fraai zicht op de tuin en omliggend groen, een gashaard en schuifpuien naar de op het zuidwesten gelegen terrassen. Moderne keuken met alle hedendaagse apparatuur en toegang tot de garage die is verdeeld in twee ruimten zodat hier een bijkeuken is ontstaan.

De eerste verdieping heeft veel lichtinval en een ruime overloop met grote lichtkoepel. Een forse bergruimte met de installaties voor verwarming, luchtverversing, en warmwater, alsmede de wasapparatuur. Separate toilet en in totaal 4 (slaap-)kamers en 2 badkamers. Fraai vormgegeven inpandige patio met aan weerszijden schuifpuien en nog een extra balkon.

Goed verzorgde tuin met diverse terrassen op het zuidwesten, ligplaats met bootlift (afmeting: 3.5 x 7.5).

Aanvullende informatie:
– Onder architectuur gerealiseerd, Architect PowerHouse Company
– Klaar voor de toekomst door optimale isolatie. De 20 zonnepanelen wekken meer energie op dan wordt verbruikt.
– Geheel voorzien van vloerverwarming/vloerkoeling (LTV, temperatuur per kamer te regelen)
– Aluminium kozijnen en schuifpuien, vragen om nauwelijks buitenonderhoud
– Haagwijk is semi-openbaar terrein, na realisatie van het appartementengebouw, wordt Haagwijk nog voorzien van een statige toegangspoort die in de avond en nacht alleen gecontroleerd toegang biedt (gated community).
– De VVE en een Beheerstichting zorgen voor onderhoud van de gemeenschappelijke functies (toegangspoort Haagwijk, de Laan, het groen en de sloten aan weerzijden van de laan). Kosten € 80,- per maand.
– Woonoppervlakte: circa 227 m2 conform bbmi obv NEN 2580
– Inhoud: circa 988 m3.

Ondanks dat deze presentatie met grote zorg is samengesteld kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventueel foutief opgegeven afmetingen, oppervlakten en overige data. De gegevens hebben uitsluitend een indicatief karakter. Koper wordt in de gelegenheid gesteld eventueel zelf nader onderzoek te (laten) uitvoeren.
U kunt deze presentatie beschouwen als een uitnodiging tot het doen van een aanbod.

Buise van Soest Makelaars behartigt in deze de belangen van de verkopende partij. Als koper heeft u eigen onderzoek plicht, neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Kenmerken

 • Haagwijk 6, 2251 AH, VOORSCHOTEN
 • Woning type: Villa
 • € 1.485.000k.k.
 • Inhoud 988m3
 • Bouwjaar 2016
 • Kamers 7
 • Slaapkamers 4
 • Inpandig
 • Woonoppervlakte 227m2
 • Perceeloppervlakte 890m2
 • Achtertuin, voortuin, zijtuin
 • c.v.-ketel
 • plat dak
 • Volledig geïsoleerd

Soortgelijke woningen