Verkoopadvies

Alle aspecten die bij het verkopen van uw huis van belang zijn nemen we mee bij het bepalen van de juiste verkoop strategie. Eén ding is zeker: een realistische vraagprijs bepalen is een eerste vereiste in een tijd waarin huizen vaak langer te koop staan dan vroeger. Ook een goede presentatie is essentieel. U wilt immers zoveel mogelijk belangstellenden bereiken. Wij staan u met raad en daad terzijde tijdens het hele verkoop traject. Indien gewenst kunnen wij u adviseren over mogelijke kleine aanpassingen van uw huis (bouwkundig of het verbeteren van de inrichting), alles wat ten goede komt voor de verkoop. Wij hebben kennis van alle juridische, milieutechnische en bouwkundige zaken omtrent uw huis en kunnen u hierbij adviseren. Meer weten over onze werkwijze en de waarde van uw huis? Wij komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.Wilt u meer weten over de toegevoegde waarde van een NVM-makelaar? Dan verwijzen wij u graag naar de website van de NVM.


Aankoopadvies

De voordelen van de aankoopmakelaar. In welke fase van uw zoektocht u ook bent, vragen en zaken om te regelen blijven er volop. Betalen we niet te veel? Zijn er gebreken? En wat moeten we verder nog allemaal regelen? Het zijn belangrijke beslissingen die u vaak in korte tijd moet nemen. Daarom schakelen steeds meer mensen een makelaar in die hen begeleidt bij de aankoop: de aankoopmakelaar.
Uw deskundige makelaar neemt zorg uit handen, zodat de aankoop van uw huis of appartement een aangename periode in uw leven wordt. Of u zich nu alleen aan het oriënteren bent of al een huis op het oog heeft, wij bieden een betaalbare service die bij u past. 

Huren

Op zoek naar een huurhuis? Of een studio of appartement? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hebben een grote portfolio met huizen of appartementen/studio’s te huur voor een korte of langere periode.

Verhuur | beheer

Ook als u erover denkt om uw huis of appartement te verhuren, denken we graag met u mee. Wij begrijpen dat u graag wilt weten waaraan u begint. Welke rechten huurders hebben, welke plichten en mogelijkheden u heeft en – ook niet onbelangrijk – hoeveel huur u kunt vragen. Wij berekenen wat uw woning kan opleveren en zorgen desgewenst voor de complete verhuur. Dat betekent dat wij een betrouwbare huurder voor u zoeken en afspraken contractueel vastleggen, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Taxaties

Met een goed onderbouwde taxatie door een beëdigt gecertificeerd taxateur, kunt u met een gerust hart een verantwoorde beslissing nemen. Wij voeren jaarlijks talloze taxaties uit en kennen de onroerendgoedmarkt in Wassenaar en omstreken als geen ander. Tijdens een taxatie bekijken we de woning, de marktsituatie en het bestemmingsplan zodat u een gedegen advies krijgt. Wij verzorgen waardebepalingen of taxaties ten behoeve van: Aan- verkoop, financieringen, woz-geschillen, echtscheidingen, contra-expertise.
Wij zijn aangesloten bij de stichting NWWI, dat de deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie van woningtaxaties hoog in het vaandel heeft staan. Het NWWI bewerkstelligt dit door taxatierapporten te controleren en te valideren. Deze taxatierapporten moeten duidelijk inzicht geven in de totstandkoming van de getaxeerde waarde. Voor consumenten betekent dit een extra waarborg dat de taxateur deskundig en betrouwbaar is.

NWWI
nwwi Wij zijn aangesloten bij de stichting NWWI, dat de deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie van woningtaxaties hoog in het vaandel heeft staan. Het NWWI bewerkstelligt dit door taxatierapporten te controleren en te valideren. Deze taxatierapporten moeten duidelijk inzicht geven in de totstandkoming van de getaxeerde waarde. Voor consumenten betekent dit een extra waarborg dat de taxateur deskundig en betrouwbaar is.

Aanvraag taxatie NWWI

NVM
logo Buise Van Soest Makelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars. De NVM is sinds jaar en dag toonaangevend in Nederland. Makelaars kunnen zich alleen aansluiten bij de NVM als ze zijn ingeschreven in VastgoedCert, het kwaliteitsregister van makelaars. Deze kwaliteitseis is voor u als consument van groot belang. U weet dan zeker dat u te maken heeft met een makelaar die aan alle opleidings- en ervaringseisen voldoet. Als NVM-lid heeft een makelaar zich tevens aan de erecode te houden.